Ville-Valtteri Visuri

 Ville-Valtteri Visuri työskentelee neuvonantajana Teknoventurella. Visurilla on kokemusta kansallisen ja kansainvälisen rahoituksen hakemisesta julkisista lähteistä yhteistyössä yritysten kanssa. Hänellä on ollut merkittävä rooli useissa rahoitushauissa, joiden toteutunut kokonaisbudjetti on yli 30 miljoonaa euroa.

Hänellä on yli 10 vuoden kokemus terästeollisuuteen liittyvästä tutkimus- ja kehitystoiminnasta, johon liittyen hän on toiminut apulaisprofessorina Oulun yliopistolla ja tutkimuspäällikkönä Outokumpu Stainless Oy:llä. Visurilla on yli 60 vertaisarvioitua tieteellistä julkaisua teräksenvalmistuksen metallurgiaan liittyen ja hän on työskennellyt vierailevana tutkijana Aachenin teknillisellä korkeakoululla vuosina 2014 ja 2019. Hän toimii osa-aikaisena Business Development Specialistina Luxmet Oy:ssä, joka on erikoistunut metalliteollisuuden korkealämpötilaprosessien monitorointi- ja ohjausjärjestelmiin. Lisäksi hän toimii muun muassa hallituksen varajäsenä Teknoventure Oy:ssä, hallituksen jäsenenä Hannu Luukinen oy:ssä, Oulun yliopistoseuran varapuheenjohtajana ja Vuorimiesyhdistyksen metallurgijaoston puheenjohtajana.

Visurilla on prosessimetallurgian dosentin arvo Oulun yliopistosta. Hän on suorittanut Oulun yliopistossa tekniikan tohtorin tutkinnon prosessitekniikan alalta sekä diplomi-insinöörin ja tekniikan kandidaatin tutkinnot pääaineenaan tuotantotalous. Näiden lisäksi Visurilla on Fédération Européenne d'Associations Nationales d'Ingénieurs'n (FEANI) myöntämä euroinsinöörin nimike ja Düsseldorfin Goethe-instituutin myöntämä Großes Deutsches Sprachdiplom. Opintojensa aikana oli vaihto-opiskelija Münchenin teknillisellä yliopistolla sekä työskenteli muun muassa Rautaruukki Oyj:llä,  Nokia Siemens Network Oy:llä sekä Keskinäinen vakuutusyhtiö Turvalla. Hänen työkieliään ovat suomi, englanti ja saksa, mutta hän puhuu myös jonkin verran ruotsia ja alkeistason venäjää.